אפליקצית Mysitter

תוכן עניינים

כל הורה מכיר את זה. הרגע שבו עליו לצאת לסידורים או לבילוי, ולמצוא בייביסיטרלילד. פעמים רבות, מציאת אותו איש מקצוע תיעשה באמצעות קשרים אישיים, מודעות בשכונה וכן הלאה.

אפליקציה חדשה בשם Mysitter מנסה להעביר את המשימה אל שדה משחק חדש, בו לוקחים חלק כמעט כולנו – זה של הטלפונים החכמים.

המדובר הוא בפרי פיתוח של חמישה סטודנטים ישראלים, אשר הקימו חברת אפליקצית בשם Appfro. היא יצאה לשוק לפני מספר ימים, ומעוררת, מטבע הדברים, עניין רב.

האפליקציה זמינה עבור שני מכשירים אייפון ואנדרואיד.

על האפליקציה

כפי שנרשם מעלה, המטרה העיקרית של אפליקצית Mysitter היא לסייע להורים למצוא בייביסיטר פנוי, וזאת על פי מיקומו ביחס לזה של הטלפון החכם – לצורך זה נדרש, כמובן, להפעיל את שירותי המיקום שבסמארטפון.

לאחר שעושים זאת, האפליקציה תציג את כל אותם פרטים רלוונטיים בדרך לבחירה, לרבות שם, גיל, שנות ותק בתחום, מחיר אשר נגבה מההורים, פעולות שהם מציעים בבית (ניקיון, בישול) וכן הלאה.

מה שחשוב לא פחות, הוא שההורים יכולים ללמוד גם על טיבו של אותו בייביסיטר. זאת הודות למערכת הדירוגים של האפליקציה: כל הורה יכול להעניק ציון לבייביסיטר ששירת אותו נאמנה, וכן להוסיף חוות דעת קצרה על כישוריו.

הדירוג, כיאה לתחום המדובר, מוצג באמצעות מספר מוצצים: החל ממוצץ אחד (לא מומלץ) ועד לחמישה מוצצים (בייביסיטר איכותי ביותר).

כך החיפוש נעשה יותר נוח

את החיפוש, אגב, ניתן לעשות על פי כל אותם פרמטרים שהוזכרו מעלה, ובעיקר גיל, מיקום, זמינות או מספר דירוג כולל של הגולשים. עובדה זו חשובה ביותר, מכיוון שכל הורה מעוניין למצוא את השמרטפית שלו על פי משתנים אחרים.

אפליקצית Mysitter מאפשרת גם להוסיף את הבייביסיטרים לרשימה מועדפת, שכל הורה יכול ליצור לעצמו. בכך, הוא יוכל לדעת על הזמינות שלהם, ולבקש את שירותיהם בכל רגע נתון.

תיאום עם הבייביסיטר

כפי שמסבירים מפתחי האפליקציה, המטרה העיקרית שלה אינה בהכרח לאפשר להורים לבצע את הזמנת הבייביסיטר – להבדיל, למשל, מאפליקציות קניות מקוונות.

ידוע הרי כי מציאת בייביסיטרים נעשית כמעט תמיד רק לאחר שההורים נפגשו עם הבייביסיטר, והתרשמו מהאופי והגישה שלה או שלו. לכן, האפליקציה נועדה לאפשר את אותה פגישת היכרות, שאחריה השמיים הם הגבול למעשה.

ואגב, מיותר אולי לציין שגם שמרטפים או שמרטפיות יכולים להירשם לאפליקציה, ובכך למעשה להגדיל את מעגל הלקוחות הפוטנציאלי שלהם.

כך  מורידים את האפליקציה

יש לציין (אולי לגנותה של האפליקציה) כי השימוש בה מצריך הרשמה ראשונית של ההורים. זו אמנם נעשית ללא כל תשלום, אך עד כה התקבלו מספר תלונות על תקלות מסוימות במהלך פעולה זו. בכלל, נראה כי האפליקציה עדיין לוקה מעט מבחינת היציבות שלה, נושא שסביר שייפתר במהלך העדכונים הבאים שלה.

את האפליקציה ניתן להוריד ללא כל תשלום, עבור מכשירי אייפון ואנדרואיד כאחד. משקלה על גבי המכשיר עומד על כשישה מגה בייט.