אפליקציית סינון שיחות

תוכן עניינים

עולם האפליקציות הולך ומתפתח למגוון של תוכנות שימושיות שיכולות להקל עלינו ולשכלל לנו את השימוש בטלפונים הסלולרים.

אחד השימושים החדשים בתחום האפליקציות הוא סינון שיחות טלפון סלולריות, מדובר בתוכנה שתעשה את הסינון בשבילכם, בין אם מדובר באדם שמטריד אתכם, או בשיחות טלמרקטינג – כל מי שמעוניין לחסום, יכול להיעזר באפליקציית סינון שיחות. מי לא מצא את עצמו צופה בצג הטלפון הסלולרי שלו ומתעלם משיחה שהיה מעדיף לא לקבל ולא ידע מה לעשות באותו רגע – לענות, או לא לענות?

סינון שיחות – מה מציעות לנו החברות הגדולות?

אפליקציה לסינון שיחות באה לענות על הצורך הזה בדיוק, זוהי אחת האפליקציות השימושיות ביותר המאפשרת לנו לנהל את שיחות הטלפון הנכנסות ואת הודעות הטקסט המגיעות אל המכשירים הסלולרים שלנו.
לפניכם, מספר אפליקציות לסינון שיחות שיעשו את העבודה בשביל אלו המעוניינים לסנן.

ווינדוס מובייל

שתי האפליקציות שמצאנו לסינון שיחות לטלפונים מסוג ווינדוס מובייל הן חינמיות.

  • Mobile Receptionist – אפליקצייה חינמית, הפועלת כמו שמה, פקידת קבלה,  המאפשרת סינון שיחות והעברה של הודעות ישירות לתא הקולי, או לתיבת אימייל על מנת שתוכל לטפל בהן בהמשך. האפליקציה יכולה לטפל בכל אחד מהמאפיינים המוגדרים, כמו שיחות שלא נענו, שיחות נכנסות, שיחות יוצאות ואפילו תזכורות לפגישות.
  • Pocket Call Bouncer – אפליקציה חינמית המציעה חסימה של שיחות באופן סטנדרטי ומאפשרת צפייה בכל השיחות שנחסמו.

אייפון

אייפון – למרות שמדובר באחד המכשירים המתקדמים והמשוכללים ביותר, חברת אפל לא מותירה לאפליקציות לשלוט על השיחות, ועל מנת שתוכלו להשתמש באפליקציית סינון שיחות תצטרכו להשתמש בשרותים של חברת Cydia, שהיא חנות אפליקציות למכשירים פרוצים. להלן שתי אפליקציות מתאימות לסינון שיחות:

  • Iblacklist – אפליקציה המאפשרת לחסום ולסנן שיחות והודעות ואפילו בעלת שימוש חכם להורים אשר מעוניינים לחסום שיחות יוצאות עבור הילדים שלהם. מחיר האפליקציה הוא 12 דולר.
  • Mcleaner  – האפליקציה מאפשרת לסנן הודעות ושיחות על פי בחירה. האפליקציה היא חינמית לתקופת ניסיון של 15 ימים, לאחר מכן מחירה הוא 19 דולר. התוכנה עובדת על פי רשימות שמגדירים מראש כרשימות של טלפונים מאושרים וטלפונים שיש לסנן. כמו כן, ניתן להגדיר תקופת זמן לסינון השיחות וההודעות.

אנדרואיד

Mr. Number Call Block לאנדרואיד  – אפליקציה חינמית עבור טלפונים מסוג אנדרואיד, העובדת בשיטה של רשימות שחורות אותן יש לסנן ורשימות מאושרות. כמו כן, ניתן לסנן כל שיחה או הודעה שמגיעה ממספר שאינו ברשימת הקשר של הטלפון הסלולרי. ניתן להעביר את השיחה ישירות לתא הקולי או לבצע אוטומטית פעולה של ניתוק השיחה.

בלקברי

אפליקצית בלקברי בעלות של 3 דולר. האפליקציה מאפשרת חסימת שיחות במגוון של אפשרויות, רשימות שחורות, אזורי חיוג, שיחות ממספרים לא מזוהים, שיחות המגיעות בשעות מסויימות. הסינון יכול להתבצע במספר דרכים: העברה לתא קולי, צילצול ניתוק, או אין מענה קולי.

נוקיה

  • Blacklist Mobile Lite – האפליקציה מסוגלת לחסום שיחות ממספרים המוגדרים מראש או ממספרים לא מזוהים. מחירה הוא כ 9 יורו.
  • Advanced Call Manager Free – האפליקציה מסננת שיחות וגם יכולה לסנן קבוצות שלמות של מספרי טלפון ולהגדיר לכל קבוצה את אמצעי הסינון: שליחת הודעה אישית, ניתוק, העברה לתא קולי. מחירה כ 7 יורו.

האפליקציות השונות לסינון שיחות באות לפתור עבורנו את המטרד שבשיחות לא מזוהות או שיחות מאנשים שהיינו מעדיפים שלא יהיה להם כלל את מספר הטלפון שלנו. בעבור מעט דולרים, נוכל לנהל את השיחות הנכנסות באופן ובקטגוריה שאנחנו בוחרים, בין אם באמצעות ניתוק של השיחה, הוא העברתה ישירות לתא הקולי ואפילו העברתה לתא המייל שלנו לצורך מעקב וארכיון.